سلام روز خوبی داشته باشید امروز میخوام یه غذای دریایی یادتون بدم که بسیار خوشمزه هست با من همر اه شوید.
ماهی تنوری با ریحان و گردو:
مواد لازم :
1-ماهی قزل آلا:4 عدد متوسط 2-روغن زیتون:3 قاشق سوپخوری
3-پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد (150 گرمی) 4-سیر پوره شده : 2 حبه
5- رزماری خرد شده:1 قاشق سوپخوری
6-زردچوبه و پودر تخم گشنیز : 2\1 قاشق چایخوری
7- گوجه فرنگی: 4 عدد(300 گرم)
8- آب لیموترش تازه: 1 قاشق سوپخوری 9-آرد نان خشک:4\3 پیمانه
10- مغز گردوی خرد شده : 4\1 پیمانه (30 گرم )
11- تخم مرغ زده شده : 1عدد
12- جعفری و ریحان خرد شده:3 قاشق سوپخوری
13- نمک و فلفل : به میزان لازم
14- زیتون سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ماهی پاک شده و استخوانهای آن جدا شده و سر ماهی زده شده ولی دم آن را نگه دارید و اون رو به صورت سفره باز کنید و نمک زده کنار بزنید.
روغن زیتون را در ظرفی ریخته و پیاز سیر و رزماری را اضافه کرده تفت دهید تا پیاز نرم و براق و سبک شود.
زردچوبه و پودر تخم گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده (بدون پوست و هسته) و آب لیموترش تازه را افزوده و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه (بدون در) روی حرارت کم بزارید سپس از روی حرارت بردارید بگذارید تا سرد شود آرد نان و مغز گردو را نیز اضاف کنید و بعد هم بزنید در انتها تخم مرغ زده شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید .
مایع را به 4 قسمت جدا کنید و هر قسمت را روی سطح شکم ماهی قرار داده و سطح شکم ماهی را با آن بپوشانید و با پشت قاشق روی اون رو صاف کنید بقیه ماهی را به این صورت آماده کنید .
سینی مورد نظر را فویل بگیرید و سطح روی آن را چرب کنید سپس سیب زمینی ها ی ورقه ای را کنار هم روی اون بچینید ماهی های فوق را نیز روی سیب زمینی ها قرار داده و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت که همن 350 درجه سانتی گراد هست در طبقه وسط به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزید.
وقتی پخت ماهی را خارج کنید و در ظرفی که از قبل تعیین کردید و تزیین کردید قرار دهید و با گوجه و زیتون سیاه و ریحان تزیین و سرو کنید.
نوش جونتون امیدوارم از این غذا لذت ببرید در کنار خانواده.
مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای. سارا
نظرات شما عزیزان: